Наказ про продовження каратину

2020-05-08

Мошурівська загальноосвітня школа І-ПІ ступенів
Тальнівської районної ради Черкаської області

НАКАЗ

08 травня 2020 року № 32

Про продовження терміну дії

карантину

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 04.05.2020 № 343 «Про внесення змін до деяких актів Кабінету Міністрів України», наказу відділу освіти Тальнівської РДА «Про продовження терміну дії карантину» від 08.05.2020 року № 36 та з метою недопущення розповсюдження коронавірусуCOVID-19 серед учасників освітнього процесу

Н А К А З У Ю :

1. Продовжити карантині заходи в навчальному закладі до 22 травня 2020 року.

2. Заступнику директора школи з навчально-виховноїроботи Тимошенко Н.В.:

2.1. Поінформувати здобувачів освіти, їх батьків та співробітників школи про продовження карантинних заходів та розмістити відповідну інформацію на вебсайті навчального закладу.

2.2. Спланувати подальший режим роботи педагогічних працівників школи із максимальним переведенням їх на гнучкий та дистанційний режим.

3. Продовжити проведення занять та провести оцінювання учнів за допомогою дистанційних технологій для здобувачів освіти.

4. Заступнику директора школи з виховноїроботиШкоді С.І., психологічнійслужбі, класнимкерівникам:

4.1. Інформуватиздобувачівосвітинавчального закладу про суворедотримання карантинного режиму.

4.2. Постійнотримати контакт з батьками таучнями на предмет стану їхньогоздоров'я. В разізахворюванняінформуватиадміністраціюнавчального закладу.

5. Завгоспушколи Москаленку Л.С.:

5.1. Проводити комплекс робітщодопідтриманняфункціонуванняінженернихспоруд, мереж, комунікаційнавчального закладу.

5.2. Продовжити виконання профілактичних заходів, які попереджають масове розповсюдження гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом, і гострих респіраторних інфекцій.

5.3. Спланувати подальший режим роботи технічних працівників школи із максимальним переведенням їх на гнучкий та дистанційний режим.

6. Медичнійсестрішколипостійноінформуватиздобувачівосвіти та працівників закладу щодо того, як запобігтипоширенню хвороби та дій у випадкузахворювання;під час призупиненнянавчальногопроцесу.

7. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

Директор школи В.М.Нишпора

Кiлькiсть переглядiв: 190